ул. Ген. Данаил Николаев 75
Пловдив,
България
24.7334101
42.1466575
UserLikes
Име: ХОСВИТАЛ / HOSVITAL
Адрес: Пловдив, ул. Ген. Данаил Николаев 75
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hosvital.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Събиране и третиране на други отпадъци
Дейност:

Транспортиране на опасни и биологични отпадъци

Ключови думи: хосвитал, hosvital, опазване, околна среда, транспортиране

За нас

ХОСВИТАЛ е регистрирана в началото на 2008 година със статут на акционерно дружество, със седалище гр. Пловдив и предмет на дейност: Проекти и услуги в областта на опазване на околната среда, третиране и транспортиране на опасни и неопасни отпадъци и изграждане на екологични системи за оползотворявянето им.


ХОСВИТАЛ АД има издадени разрешителни за обезвреждане на отпадъци от хуманната медицина, издадени от РИОСВ-гр. Пловдив:


09-ДО-998-01 от 11.04.2013г


Персоналът се състои от квалифицирани кадри, преминали през специално обучение, свързано с предмета на дейност на дружеството (курс за шофьор на опасни товари, курс за консултант по безопасност при превоза на опасни товари, курс мениджър по управление на качеството).


Клиенти на ХОСВИТАЛ АД са: Университетски болници, клиники, поликлиники, АГ-болници, стоматологични кабинети, лаборатории и други медицински заведения.


Всеки клиент има свои изисквания и очаквания, но за дружеството е важно потенциалните клиенти да бъдат спечелени и запазени.


Фирмата осъзнава отговорността си и се стреми да задоволява в максимална степен настоящите и бъдещи потребности на всички заинтересовани страни, спазвайки действащите законови и нормативни изисквания.




 
Открийте ни в Google+